Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí

Un viatge en el temps, a l’origen del Nadal

26, 27 i 28 de desembre de 2022 pels carrers i cases medievals de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà)

En primera persona

Una visita per somiar

Una experiència immersiva en primera persona pels carrers de l’antiga Judea, recreats entre les restes dels dos nuclis priminegis (s. XI-XIV) de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà, Catalunya), en un recorregut sensorial i emocional per l’origen del Nadal.

Des de 1964

L’Espluga de Francolí representa pessebres vivents des de fa prop de 6 dècades: als jardins del Casal de l’Espluga, a la cova de la Font Major, a l’escola Vedruna i al centre històric medieval.

Un esforç col·lectiu

El Pessebre Vivent de l’Espluga és un projecte popular d’interès col·lectiu resultat de l’esforç de diferents generacions a través del voluntariat i la col·laboració d’empreses, entitats i institucions.

Un valor pel patrimoni

La representació és una oportunitat per revaloritzar el patrimoni local, com va fer-se de 1967 a 1977 a la cova de la Font Major i des de 2009 al centre urbà medieval, als anomenats barris del Capuig i el Castell.

Un reclam turístic

L’esdeveniment atrau biennalment milers de visitants, la majoria procedents de l’entorn urbà de Tarragona, Lleida i Barcelona. Des dels seus origens ha estat un gran reclam cultural i turístic de la vila per Nadal.

Testimonials

Què diuen de nosaltres?

“L’espectacular Pessebre de l’Espluga de Francolí”

Catalunya Diari

“Un dels 10 pessebres més espectaculars de tot Catalunya”

Wonder Kids

ÚLTIMES NOTÍCIES

Actualitat social i cultural del Pessebre de l’Espluga

A la venda les entrades del Pessebre Vivent de l’Espluga del proper Nadal

El Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí posa a la venda aquest dissabte 19 de novembre les entrades de les representacions d’aquest proper Nadal, juntament amb la resta de pessebres vivents de Catalunya, que donen inici així a la temporada 2022-2023. A l’Espluga les representacions seran els dies 26, 27 i 28 de desembre aContinua llegint A la venda les entrades del Pessebre Vivent de l’Espluga del proper Nadal

Tercer curs del projecte #Anemperfeina al Pessebre Vivent amb l’institut Joan Amigó

Aquest dijous 6 d’octubre l’Aula Implica’t de l‘Institut Joan Amigó i Callau ha posat en marxa el nou curs del seu projecte #Anemperfeina per tercer any en col•laboració amb l’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga, l’Ajuntament de l’Espluga i el Departament d’Educació. Aquest projecte, que forma part de les activitats pràctiques programades en el programaContinua llegint “Tercer curs del projecte #Anemperfeina al Pessebre Vivent amb l’institut Joan Amigó”

El Pessebre de l’Espluga obre inscripcions per les representacions del proper Nadal

El Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí ha obert inscripcions per participar com a figurants o en la logística i muntatge de les representacions d’aquest proper Nadal, els dies 26, 27 i 28 de desembre a partir de les 6 de la tarda. L’organització busca persones de totes les edats i procedències per al mésContinua llegint El Pessebre de l’Espluga obre inscripcions per les representacions del proper Nadal

Acaba el segon curs del projecte #Anemperfeina al Pessebre, havent rehabilitat el Corral de les Quitèries

Aquest dilluns 30 de maig ha acabat el curs del projecte #Anemperfeina del grup Implica’t de l’Institut Joan Amigó i Callau, per segon any consecutiu al Pessebre Vivent de l’Espluga. L’equip de voluntaris ha acomiadat els dos alumnes que han fet activitats pràctiques a les noves escenes i espais de la representació des del 21Continua llegint “Acaba el segon curs del projecte #Anemperfeina al Pessebre, havent rehabilitat el Corral de les Quitèries”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Inscriu-te

Afegeix-te a l’equip de voluntaris, figurants, muntadors, equip escènic, equip d’accessos i control, ressopó o suport logístic.

Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí

Carrer del Mig, 4 (El Capuig)
43440 L’Espluga de Francolí
Conca de Barberà (Tarragona, Catalunya)
616 62 00 06
info@pessebredelespluga.com

AMB EL SUPORT D’INSTITUCIONS, ENTITATS I EMPRESES