Com accedir

RECOMANACIONS BÀSIQUES

LA VENDA D’ENTRADES ÉS NOMÉS ANTICIPADA (NO HI HAURÀ TAQUILLA) FINS A EXHAURIR LES PLACES LIMITADES DE CADA SESSIÓ.

INICI DEL RECORREGUT: Trobada a l’església vella de Sant Miquel mitja hora abans de la sessió (lavabos pels visitants). Visita en grup identificat cap als carrers de la representació (lavabos a l’Antic Hospital pel final del recorregut). Al final, repartiment de pa amb botifarra negra de l’Espluga.

Cua de visitants dirigint-se al carrer dels Penitents per començar la visita
(Foto: Xavier Lozano)

APARCAMENTS: Museu de la Vida Rural (P1) / Casal de l’Espluga (P2 i P3)

CARRERS DE LA REPRESENTACIÓ (no anar-hi directament): Carrer dels Penitents, carrer del Castell, carrers dels Ametllers, carrer de Ponç Hug de Cervera i carrer de l’Abadia.

ACCESSIBILITAT: Es demana fer el recorregut sense cotxet, amb els infants en motxilla, als braços o a peu. L’organització posa a disposició dels visitants un aparcament de cotxets a la plaça de l’Església.

El recorregut del Pessebre té escales i algunes pendents fortes. Malgrat això, les persones amb mobilitat reduïda o cadira de rodes podran visitar una petita part accessible acompanyades de les persones voluntàries que les guiaran pel recorregut. Els vehicles poden acompanyar-les fins al carrer Bellavista i dirigir-se a l’entrada pel carrer Templaris i Penitents.

VISITA AMB ANIMALS: No es recomana la visita amb gossos i altres animals de companyia que puguin interferir en la tranquil·litat de la resta d’animals del Pessebre Vivent i les persones que el visiten.

RESERVAT EL DRET D’ADMISIÓ: L’organització es reserva el dret d’adminisió i expulsió d’aquelles persones que provoquin aldarulls, destrosses o comportaments no adequats al recinte del Pessebre Vivent, dels tutors dels menors d’edat o dels animals de companyia que generin qualsevol situació conflictiva, de falta de respecte o de danys.

Les ovelles, en un els corrals del Pessebre Vivent de l’Espluga, el 2017 (Foto: Gerard Bosch)

CURA DELS ANIMALS: El Pessebre Vivent de l’Espluga és especialment sensible amb els animals. No són maltractats, ni considerats objecte d’espectacle. Formen part del paisatge natural del pessebre per mostrar la vida d’una època on la convivència dels humans amb la resta d’éssers vius era més habitual que ara. Els animals que participen al Pessebre Vivent procedeixen de granges o corrals familiars on són correctament cuidats durant tota la seva vida. Durant la seva estada al Pessebre Vivent un equip de persones s’ocupa del seu benestar en tot moment, seguint la normativa de benestar animal.

Un camell al seu tancat, al carrer del castell, durant el muntatge. (Foto: Xavier Lozano)
A %d bloguers els agrada això: