Com accedir

RECOMANACIONS BÀSIQUES

COM ARRIBAR:

Tren: Linia Lleida-Tarragona-Reus-Valsl-Barcelona
Bus: línies Lleida-Valls-Tarragona
Cotxe: N240-A27 (Lleida-Tarragona) / C14 (Andorra-Salou) / Ap2 (Saragossa-Mediterrani) Sortida 9 Motblanc-Espluga de Francolí.

TAQUILLA: Plaça de l’Església (oberta una hora abans de la primera representació)

INICI DEL RECORREGUT: Carrer del Mig | Repartiment gratuït de caldo i infusions – Lavabos i serveis

Accés des de la plaça de l’Església, carrer de Sant Miquel, de les Parres i carrer del Capuig. (Recorregut accessible alternatiu per C/ Sant Miquel i del Vent)

FINAL DEL RECORREGUT: Plaça de l’Església | Repartiment de pa amb botifarra negra de l’Espluga, lluirant el tiquet d’entrada

Cua de visitants dirigint-se al carrer dels Penitents per començar la visita
(Foto: Xavier Lozano)

APARCAMENTS: Museu de la Vida Rural (P1) / Casal de l’Espluga (P2 i P3)

CARRERS DE LA REPRESENTACIÓ: Carrer dels Penitents, carrer del Castell, carrers dels Ametllers, carrer de Ponç Hug de Cervera i carrer de l’Abadia.

ACCESSIBILITAT: Es recomana fer el recorregut sense cotxet, amb els infants en motxilla, als braços o a peu. L’organització posa a disposició dels visitants un aparcament de cotxets a l’entrada del recinte visitable (carrer dels Penitents), un cop feta tota la cua d’entrada.

El recorregut del Pessebre té escales i algunes pendents fortes. Malgrat això, les persones amb mobilitat reduïda o cadira de rodes podran visitar la part accessible acompanyades de les persones voluntàries que les guiaran pel recorregut.

VISITA AMB ANIMALS: No es recomana la visita amb gossos i altres animals de companyia que puguin interferir en la tranquil·litat de la resta d’animals del Pessebre Vivent i les persones que el visiten.

RESERVAT EL DRET D’ADMISIÓ: L’organització es reserva el dret d’adminisió i expulsió d’aquelles persones que provoquin aldarulls, destrosses o comportaments no adequats al recinte del Pessebre Vivent, dels tutors dels menors d’edat o dels animals de companyia que generin qualsevol situació conflictiva, de falta de respecte o de danys.

Les ovelles, en un els corrals del Pessebre Vivent de l’Espluga, el 2017 (Foto: Gerard Bosch)

CURA DELS ANIMALS: El Pessebre Vivent de l’Espluga és especialment sensible amb els animals. No són maltractats, ni utilitzats com a objecte d’espectacle. Formen part del nostre paisatge natural per mostrar la vida d’una època on la convivència dels humans amb la resta d’éssers vius era més habitual que ara. Els animals que participen al Pessebre Vivent procedeixen de granges o corrals familiars on són correctament cuidats durant tota la seva vida. Durant la seva estada al Pessebre Vivent un equip de persones s’ocupa del seu benestar en tot moment.

Un camell al seu tancat, al carrer del castell, durant el muntatge. (Foto: Xavier Lozano)
A %d bloguers els agrada això: