Empreses i entitats col·laboradores

El Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí no seria possible sense la inestimable col·laboració entre el sector públic i privat, d’empreses privades i entitats sense ànim de lucre, que fan realitat, amb el seu altruïsme, un projecte de gran envergadura que trasforma el centre històric de la vila.

Col·laboradors institucionals

Regidories de Cultura i Serveis Municipals

Col·laborador institucional

www.esplugadefrancoli.cat

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, a través de la regidoria de Cultura, com a esdeveniment d’impacte cultural, i com a actiu logístic a través de la regidoria de Serveis Municipals amb la participació de la Brigada Municipal, és part indispensable de l’organització de l’esdeveniment, que utilitza la via pública i esdevé un motor sociocultural del centre històric.

Oficina Municipal de Turisme de l’Espluga de Francolí

Col·laborador institucional

www.esplugaturisme.cat

El Pessebre de l’Espluga atrau milers de visitants procedents, especialment, de les comarques de Lleida, Tarragona i Barcelona. Per això s’estableixen acords amb el sector turístic, els museus de la vila i l’Oficina Municipal de Turisme per gestionar l’impacte turístic de l’esdeveniment i coordinar la venda d’entrades.

Federació de Pessebres Vivents de Catalunya

Col·laborador institucional

www.pessebresvivents.cat

L’any 2016 l’Associació del pessebre Vivent de l’Espluga va entrar a formar part de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, actual Federació. Aquesta agrupació promou de forma conjunta la difusió de totes les representacions federades i ofereix un suport logístic i administratiu indispensable a les entitats organitzadores.

Els tres pilars del Pessebre Vivent

La coordinació entre l’entitat organitzadora, l’Ajuntament de l’Espluga i les seves àrees de cultura i turisme, la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya i la Parròquia de Sant Miquel, impulsora de l’esdeveniment.

L’organització

L’aportació d’elements i cessió de material per part d’entitats locals com els Armats de l’Espluga o la comissió de Reis, del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, a més del suport dels mitjans de comunicació locals com l’Espluga FM Ràdio i Tac12.

Les entitats

La implicació del teixit empresarial local i extern aportant suport logístic, facilitant l’adquisició de material o cedint-lo per a la representació: animals, grues, productes alimentaris, logístia o muntatge.

El teixit empresarial

A %d bloguers els agrada això: