La Federació de Pessebres Vivents convoca el VII Concurs de Dibuix

La Federació de Pessebres Vivents de Catalunya (FPVC) ha convocat per 7è any el Concus de Dibuix de pessebres vivents. Podran participar-hi tots els nens i les nenes que tinguin entre 6 i 12 anys, en dues categories: A: de 1r a 3r de primària. B: de 4t a 6è de primària. Les il·lustracions hauran de representar una imatge o escena d’un pessebre vivent, sense cap tipus de text i amb tècnica lliure, en un full A4.

Segons publiquen les bases, cada dibuix ha de dur al revers del full les següents dades: Nom i cognoms, edat, curs, adreça i població de l’autor. Telèfon i correu electrònic familiar de contacte. Si la participació s’ha fet a nivell escolar, nom de l’escola. La política de privacitat i protecció de dades es pot consultar a http://www.pessebresvivents.cat

Els dibuixos originals (no s’acceptaran fotocòpies) s’han d’enviar abans del 12 de gener de 2020 a l’adreça postal:

Concurs de dibuix Pessebres Vivents de Catalunya.
c/ Les Creus, 41
08980 Sant Feliu de Llobregat

S’atorgaran 3 premis per categoria: un primer, un segon i un tercer. Tots els premis rebran unes invitacions per assistir a qualsevol dels pessebres vivents de la FPVC durant la temporada 2020-2021. A més a més, els obsequis que faciliten els patrocinadors. Finalment, un dels premiats, si la FPVC ho troba adient, serà la imatge corporativa de la FPVC durant la temporada 2020-2021 i es podrà publicar en qualsevol suport o mitjà de comunicació que la FPVC cregui necessari.

El veredicte es farà públic a pessebresvivents.cat a partir del 2 de febrer de 2020. El veredicte del jurat és inapel·lable. L’entrega de premis es realitzarà durant el mes de febrer. Els dibuixos participants passaran a ser propietat de la FPVC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: