El regidor de Cultura visita els voluntaris que munten el Pessebre de l’Espluga

L’equip de persones voluntàries que des del mes d’agost treballen en el muntatge de les noves escenes del Pessebre Vivent de l’Espluga ha reemprès les tasques després de l’aturada temporal per ajudar als damnificats per la riuada del 22 d’octubre. Aquest diumenge 10 de novembre, els diferents equips que treballaven en 3 dels espais del Pessebre van rebre la visita del regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Espluga, Enric Mercadé, que va recórrer els carres i cases on es faran les representacions acompanyat del president Xavier Lozano.

Enric Mercadé, amb algunes de les persones voluntàries que munten el Pessebre Vivent (Foto: Xavier Lozano)

L’Ajuntament de l’Espluga i l’Associació del Pessebre Vivent treballen plegades des de l’estiu per l’organització de l’esdeveniment nadalenc, que cada 2 anys atrau al municipi 3.000 visitants procedents d’arreu de Catalunya. L’entitat i el consistori mantenen des de l’estiu reunions periòdiques per planificar tota la logística i activitat relacionada amb les representacions i tots els preparatius previs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: