Un grup de joves migrants acollits a la Conca s’incorporen al muntatge del Pessebre Vivent

El Pessebre Vivent de l’Espluga ha arribat a un acord amb la Fundació Diagrama per incorporar un grup de joves migrants acollits a Barberà de la Conca entre l’equip de muntatge de les representacions d’aquest 2019. En total, una quinzena de nois originaris del nord d’Àfrica han pogut descobrir el funcionament d’un esdeveniment cultural d’aquestes dimensions, i fins i tot alguns d’ells hi participaran com a figurants.

Els joves, traslladant objectes per les representacions al barri del Capuig.

En les últimes setmanes, els joves han format part dels equips de logística, transport, recollida de canyes, construcció d’elements i altres funcions de voluntariat, acompanyats pels seus educadors i també pels membres de l’equip de muntatge del Pessebre Vivent.

Un grup de nois, ajudant a les tasques de muntatge de fusta del Pessebre Vivent

Aquesta aposta incideix en la clara voluntat d’acció social que l’entitat organitzadora té i que vol potenciar en l’organització del Pessebre Vivent, i que des del primer moment ja ha suposat la inserció social de persones amb altres capacitats en la plena normalitat dels equips de voluntariat i de figurants, i també el compromís de l’entitat amb les necessitats socials de cada moment, destinat l’anomenada ‘part social’ dels beneficis de les representacions a un col·lectiu o entitat. Aquest any serà pels damnificats per la riuada del 22 d’octubre a l’Espluga de Francolí.

One thought on “Un grup de joves migrants acollits a la Conca s’incorporen al muntatge del Pessebre Vivent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: