El nou naixement, al programa Som-hi de Tac12

L’edició especial de Nadal del magazín de Tac12 ‘Som-hi’, presentat per Jordi Murtró, va incloure aquesta setmana un moment molt especial, la representació en exclusiva del nou naixement al plató del programa. Mar Gili i Miquel Martí són els figurants que donen vida a Josep i Maria aquest any, en una visió més humana de l’arribada de Jesús al món. Acompanyant-los, el coordinador Xavier Lozano i la vocal de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, Núria Giné, van avançar les novetats de l’edició d’aquest any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: