Visita institucional al Pessebre de l’Espluga amb les autoritats locals, provincials i nacionals

La segona jornada de representacions del Pessebre Vivent de l’Espluga va comptar amb la visita institucional de les autoritats locals, acompanyades per primera vegada del diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Garcia, i del director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat, Jordi Agràs, a més de la directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, i de l’alcalde de l’Espluga. També hi van participar els regidors i regidores dels tres grups municipals.

Xavier Lozano, rebent les autoritats a l’entrada del Pessebre Vivent. (Foto. Ajunt. de l’Espluga)

Després d’accedir pel recorregut d’entrada, la zona de rebuda i del caldo, la projecció de benvinguda i la cua d’entrada, el coordinador del Pessebre Vivent, Xavier Lozano, va rebre els representants institucionals al carrer Penitents, on va narrar-los el relat d’aquest any i els va donar detalls del projecte cultural que envolta el Pessebre Vivent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: