Ja disponible el DVD del Pessebre Vivent de l’Espluga 2019

El DVD amb el recorregut audiovisual al Pessebre Vivent de l’Espluga del 2019 ja està disponible amb la col·laboració de 5 euros a la llibreria papereria Índex de l’Espluga. Es tracta d’un recull audiovisual de les prop de 50 escenes que van captivar més de 5.000 visitants l’últim Nadal. Com a novetat però, aquest cop inclou informació extra sobre el relat bíblic, la tradició hebrea, la història dels espais medievals on es representa el Pessebre o detalls sobre l’aspecte més tradicional.

El vídeo, enregistrat per Gerard Bosch i editat per Xavier Lozano, es va estrenar aquest diumenge 2 de febrer en el marc del dinar de germanor del Pessebre Vivent.

El DVD inclou també un recull de les aparicions televisives d’aquesta temporada, a més de l’spot enregistrat expressament per la ocasió. Des del 2011 que s’enregistra cada representació per mantenir-la pel record, com es va fer el 1967 amb la representació del Pessebre Vivent de l’Espluga a la Cova de la Font Major. Tot aquest material audiovisual i les galeries fotogràfiques es poden trobar al web pessebredelespluga.com/media.

One Comment on “Ja disponible el DVD del Pessebre Vivent de l’Espluga 2019

  1. Retroenllaç: Balanç del 2019 i projecte del 2021 al dinar de Germanor del Pessebre de l'Espluga – Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: