Balanç del 2019 i projecte del 2021 al dinar de Germanor del Pessebre de l’Espluga

Un total de 180 persones col·laboradores externes, participants, representants d’entitats i institucions que han fet possible el Pessebre Vivent de l’Espluga més exitós de l’actual etapa van trobar-se aquest diumenge 2 de febrer de 2020 al Pavelló del Casal per celebrar el dinar de germanor de balanç de l’última edició. Com marca la costum des de la seva recuperació al nucli antic, els organitzadors van voler compartir amb tot l’equip els èxits aconseguits i fer balanç conjuntament.

L’alcalde Josep M. Vidal i el president Xavier Lozano, adreçant-se als assistents (Foto: Josep Morató)

L’acte van obrir-lo el president de l’Associació del Pessebre Vivent, Xavier Lozano, amb paraules d’agraïment a tot l’equip i especialment a les persones que han encapçalat les comissions i equips de treball, a les entitats i empreses col·laboradores i l’Ajuntament de l’Espluga. Aquest, estava representat pels regidors Xavier Rosell i Anna Garcia, a més de l’alcalde Josep M. Vidal, que va adreçar-se a tot l’equip del Pessebre Vivent assegurant-los que aquest projecte és una mostra de l’empenta que té la gent de l’Espluga, demostrada també amb la solidaritat després de la riuada del 22 d’octubre. Vidal va comprometre’s a seguir fent tots els esforços per mantenir viu aquest gran esdeveniment.

Les voluntàries del Pessebre, servint el dinar de germanor (Foto: Xavier Lozano)
Les voluntàries del Pessebre, servint el dinar de germanor (Foto: Xavier Lozano)

Després del dinar, es va presentar el vídeo de la representació del 2019, enregistrat per Gerard Bosch i editat per Xavier Lozano, ja disponible en DVD a la llibreria papereria Índex. A cada família participant l’entitat li va regalar una còpia del DVD, a més de dues unitats de Caldo Aneto, patrocinador dels Pessebres Vivents de Catalunya.

Assemblea de balanç i de futur

A les 5 de la tarda, els socis i sòcies de l’Associació del Pessebre Vivent van donar inici a l’Assemblea General Ordinària, on cada 2 anys es dona compte dels resultats de l’esdeveniment, com l’estadística de visitants o les xifres econòmiques. En aquesta ocasió, també va presentar-se el projecte del 2021, que ja s’està gestant amb l’Ajuntament de l’Espluga, i que preveu nous avenços en el recorregut i les escenes i altres millores logístiques.

El dinar de germanor al Pavelló del Casal (Foto: Josep Morató)

L’Assemblea també va aprovar la renovació ordinària de la Junta Directiva, amb el comiat de Contxita Saumell i el col·laborador Antoni Espasa, que seguiran participant al Pessebre des dels equips de muntatge i figurants, i l’entrada de la responsable del ressopó, M. Lluïsa Martí. També van acomiadar-se altres membres de la Junta que havien restat inactius en els últims temps.

President i coordinador: Xavier Lozano Bosch (representant al Consell Sectorial d’Entitats)

Secretària: Núria Giné Rosell

Tresorera: Carme Permiquel Casanoves Vocals de muntatge: Ferran Lozano Bosch i Ivan Pérez Vallès

Vocal d’atrezzo: Joan Giné Farran

Vocal de ressopó: M. Lluïsa Martí

Vocal de mobilitat: Gerard Griñó Vernet

Vocal de vestuari: Roser Trullols Marimon

Vocal al Consell Sectorial d’Entitats: Assupció Sánchez Saumell.

Vocals d’activitat social: M. Àngela Anguera Andreu, Montse Pàmies Coch, Mireia Gordillo López, Roser Gili Martí.

També es va aprovar la modificació d’Estatuts per fixar com a seu social de l’entitat el local municipal del carrer del Mig, 4, en plens tràmits de cessió a precari per part de l’Ajuntament de l’Espluga a l’entitat.

Els socis del Pessebre Vivent escoltant les indicacions de l’Assemblea General. (Foto: Xavier Lozano)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: