L’Assemblea del Pessebre Vivent aprova les dates de representació d’aquest 2022

El 21è Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí es representarà finalment aquest any 2022 els dies 26, 27 i 28 de desembre, amb aforament limitat amb 1.000 visitants diaris. Així ho va aprovar aquest diumenge 20 de març l’assemblea general de l’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga, després de fer una consulta on-line als seus socis i valorar-ne els resultats.

La Junta Directiva del Pessebre Vivent, durant l’assemblea.

La sessió ordinària també va servir per aprovar la renovació biennal de la Junta Directiva, que manté tots els seus càrrecs i incorpora Jaume Vendrell com a vocal d’obres. L’assemblea també va aprovar els comptes del 2021 i el pressupost del 2022, a més de crear les diferents comissions de treball per les representacions del proper Nadal.

Una de les votacions a mà alçada (Foto: Xavier Lozano)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: