S’incorporen dos nous alumnes de l’Institut Joan Amigó a l’#Anemperfeina del Pessebre Vivent

L’equip de muntatge del Pessebre Vivent de l’Espluga ha incorporat novament, fins a finals de curs, dos alumnes de l’Institut Joan Amigó i Callau, com a estudiants en pràctiques del projecte #Anemperfeina del grup Implica’t, en conveni amb l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i el Departament d’Educació. L’experiència és la continuïtat de l’acord fixat el curs passat, pel qual ja quatre alumnes van participar en tasques d’adequació d’espai del Pessebre i la restauració d’un carro.

Treball dels alumnes amb els voluntaris, al corral de les Quitèries (Foto: Xavier Lozano)

Durant aquests mesos, els dos joves aprendran els oficis de paleteria i fusteria amb el voluntariat del Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí, especialment a les cases de Cal Cistellera i el corral de les Quitèries, on es centren aquest any les actuacions per a l’estrena de noves escenes.

Alumnes del grup Implica’t de l’Institut Joan Amigó, als carrers del Pessebre Vivent (Foto: Gemma Palau)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: