Tercer curs del projecte #Anemperfeina al Pessebre Vivent amb l’institut Joan Amigó

Aquest dijous 6 d’octubre l’Aula Implica’t de l‘Institut Joan Amigó i Callau ha posat en marxa el nou curs del seu projecte #Anemperfeina per tercer any en col•laboració amb l’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga, l’Ajuntament de l’Espluga i el Departament d’Educació. Aquest projecte, que forma part de les activitats pràctiques programades en el programa de diversificació curricular IMPLICA’T, porta ja uns quants anys de vida amb èxit i només per causes com la pandèmia va romandre aturat.

Els alumnes de programa Implica’t amb el president del Pessebre Vivent, aques dijous (Foto: INS Joan Amigó)

De moment, dos alumnes han començat les activitats a les instal•lacions del Pessebre Vivent ajudant a les persones voluntàries de l’associació en la restauració de vivendes abandonades, objectes i el que sigui necessari per les representacions d’aquest pròxim desembre. Tanmateix, aprendran i desenvoluparan oficis com fuster, ferrer, paleta, entre d’altres. L’alumnat aprèn també a valorar els diferents treballs que s’hi realitzen i desenvolupen les seves competències personals i socials.

Habilitació d’un taller de ceràmica, a l’antiga casa de les Quitèries (Foto: Xavier Lozano)

Durant el segon trimestre, s’afegiran al projecte tres alumnes més que faran activitats pràctiques relacionades amb els oficis de barber, vendes i reparacions d’ordinadors i perruqueria en negocis del municipi. Una experiència transgeneracional, educativa i social positiva per totes les parts implicades.

Recollida de canyes pels decorats del Pessebre Vivent (Foto: Xavier Lozano)
Col·locació de les canyes a l’hort de les Quitèries, recuperat per les properes representacions (Foto: Xavier Lozano)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: