A la venda les entrades del Pessebre Vivent de l’Espluga del proper Nadal

El Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí posa a la venda aquest dissabte 19 de novembre les entrades de les representacions d’aquest proper Nadal, juntament amb la resta de pessebres vivents de Catalunya, que donen inici així a la temporada 2022-2023. A l’Espluga les representacions seran els dies 26, 27 i 28 de desembre a la tarda, en quatre torns diaris amb aforament limitat. Aquest any no hi haurà taquilla a la plaça de l’Església, ja que totes les entrades es vendran de forma anticipada fins a fi d’existències. Es podran comprar al web pessebredelespluga.com, a l’app Pessebres Vivents i de forma presencial a l’Oficina de Turisme

Com a novetat, a més, aquest any el punt de trobada dels grups de visitants serà a l’església vella, 30 minuts abans de cada sessió. L’entrada serà per la porta de migdia, on s’identificaran amb un color determinat abans d’adreçar-se a la porta d’accés. L’objectiu de la nova logística i la limitació d’aforament és evitar les aglomeracions i el col·lapse, reduint també el temps d’espera per la visita.

Entrades 2×1 als museus

Com ja es va fer el 2019, amb l’entrada del Pessebre Vivent es podrà visitar —amb un descompte 2×1— el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla a l’Espluga i la seva col·lecció de diorames de pessebres, el Museu del Pessebre de Catalunya, a Montblanc; les Coves de l’Espluga, la Ruta Templera i Hospitalera i la fassina Balanyà de l’Espluga fins al 28 de febrer de 2023.

Inscripcions obertes per als figurants

L’organització manté obertes les inscripcions per participar al pessebre com a figurant o com a membre dels equips de muntatge i desmuntatge, suport logístic, accessos i atenció al visitant, ressopó, vestuari i atrezzo, al web pessebredelespluga.com/participa.

L’últim pessebre vivent espluguí va representar-se el Nadal de 2019, just abans de la pandèmia. Tot i que l’edició és biennal, aquest cop ha calgut esperar tres anys fins poder gaudir d’aquesta representació única a les comarques de Tarragona, ja que és l’únic pessebre estàtic del territori. Fa tres anys van fer-se quatre dies de representacions i es van rebre més de 5.000 visitants, superant totes les previsions.

L’espectacle (nascut el 1964) ha aconseguit en els últims anys aprofundir en una representació basada en el rigor històric i bíblic, buscant el detall de la recreació dels escenaris, el vestuari i el simbolisme de totes les escenes, amb un recorregut immersiu per l’interior de cases i carrerons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: