Ja disponible el DVD 2022 del Pessebre Vivent de l’Espluga

L’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí ha editat un any més el vídeo de les representacions de l’últim any, el 2022. Aquest any la producció audiovisual, dirigida per Xavier Lozano amb imatges d’Albert Grinyó i veus en off d’Ester Majós i Sergi Civit, fa un recorregut històrico-narratiu i emocional per les escenes del recorregut, seguint el relat de les representacions. El DVD ja està disponible a la Llibreria Índex de l’Espluga, encara que també es pot veure el vídeo al canal de youtube del Pessebre de l’Espluga i a pessebredelespluga.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: