L’assemblea general aprova els projectes pel 2024 i renova la Junta Directiva

L’assemblea general ordinària de l’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí ha fet balanç, aquest diumenge 12 de març, de les representacions del 2022, destacant el bon resultat de la nova organització logística, d’accessos, venda d’entrades, muntatge i desmuntatge, convertint-se en l’edició que millors resultats organitzatius ha donat. Per això, l’entitat mantindrà el sistema per les properes representacions, en què es mantindrà el recorregut i les escenes, treballant en detalls per part de millorar-les.

L’assemblea ha servit per aprovar també els projectes 2023-2024, d’entre els quals destaca la construcció d’una recreació d’un portal pel call jueu que s’intal·larà al carrer de Ponç Hug de Cervera durant les representacions, desmuntable en peces i elaborat per l’escenògraf montblanquí Ismael Porta Balanyà, amb la col·laboració de Joan Giné i Valentí Martí en l’estructura. El projecte ha rebut el finançament de la Diputació de Tarragona i esdevindrà la inversió més gran que s’ha fet mai al Pessebre Vivent de l’Espluga.

D’altra banda, també s’ha aprovat el projecte dels ‘Espais del Pessebre Vivent’ que progressivament adaptarà les escenes interiors representades en edificis abandonats i cedits a l’entitat perquè puguin ser visibles durant tot l’any, com ja s’ha fet amb la nova escena del taller de terrissa, a l’antic corral de les Quitèries. També s’estudiarà la col·locació de fotografies gegants en portes i finestres tapiades del barri.

Nova Junta Directiva

L’altre punt destacat de l’assemblea ordinària ha estat la renovació de la Junta Directiva 2023-2025 amb el comiat d’Ivan Pérez, Mireia Gordillo i Montse Pàmies, a més de la renúncia al càrrec de tresorera i responsable de vestuari de Carme Permiquel, que seguirà a la Junta com a vocal honorífica juntament amb Roser Gili i Roser Trullols. Destaca la incorporació de nous vocals com Chantal Puig (atrezzo), Òscar Rodríguez (muntatge), Carme Espasa (accessos), Carme Piñol (vestuari) i Joan Siles (animals). Actualment la Junta Directiva queda configurada de la següent manera:

•Joan Giné (Fusteria)

•Jaume Vendrell (Obra)

•Ferran Lozano (Logística)

•Joan Siles (Animals)

•Òscar Rodríguez (Muntatge)

•Gerard Griñó (Senyalització)

•M. Lluísa Martí (Ressopó)

•Carme Piñol (Vestuari)

•Chantal Puig (Atrezzo)

•Carme Espasa (Accessos)

•Assumpció Sánchez (Consell d’Entitats)

•M. Àngela Anguera (Castell)

•Maria Torres (Capuig)

Vocals honorífiques:

•Roser Gili, Roser Trullols i Carme Permiquel

Secretaria: Núria Giné

Tresoreria: A determinar

Presidència i comunicació: Xavier Lozano

Dinar d’agraïment

Després de l’assemblea s’ha celebrat el tradicional dinar d’agraïment a tot el voluntariat del Pessebre Vivent, al pavelló del Casal, amb un menú servit pel càtering Forevents, el Bar del Casal i el celler Rendé Masdéu. A l’acabar, s’ha estrenat el vídeo del Pessebre Vivent 2022, que ja es pot veure a les xarxes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: