S’obren les inscripcions per participar al Pessebre Vivent del 2019

A mig any de les properes representacions, el Pessebre Vivent de l’Espluga obre inscripcions per formar els grups de treball del muntatge i preparatius de l’esdeveniment. També pels i les figurants que a finals de desembre donaran vida als personatges estàtics de la història del Nadal. Les inscripcions es poden fer a través del formulari d’inscripció.

L’Assemblea del Pessebre Vivent, l’1 de juny del 2019

L’acord d’obrir inscripcions es va prendre a l’assemblea general ordinària de l’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga del passat 1 de juny, en què els socis i sòcies van aprovar la constitució de 7 comissions de treball que s’activaran a partir del juliol per fer realitat tot el recorregut i la logística de les representacions al nucli medieval de l’Espluga.

En concret, es crearan equips de muntatge i mà d’obra, d’atrezzo i fusteria, de vestuari i costura, de mobilitat i accessos, de gestió i cura dels animals, d’organització del ressopó del final del recorregut i d’administració.

Noves escenes i escenaris

Una de escenes estrenada el 2017, que s’ampliarà aquest 2019. (Foto: Albert Grinyó)

La intenció de l’organització és estrenar noves localitzacions en el recorregut del Pessebre Vivent i canviar algunes escenes, com s’ha fet sempre en les últimes edicions per cridar l’atenció dels visitants. En aquesta ocasió, es preveuen canvis importants que busquen sorprendre els milers de persones que cada 2 anys s’endinsen al Pessebre Vivent de l’Espluga.

De moment, les persones que vulguin fer de figurant a alguna de les escenes ja poden reservar el seu lloc. Durant l’estiu es farà la distribució de tots els participants per configurar els diferents quadres escènics. El de l’Espluga és l’únic Pessebre Vivent estàtic de les comarques de Tarragona. Enguany celebrarà 10 anys de la primera representació als carrers i cases del centre històric del municipi, després que en l’última edició del 2017 es commemoressin els 50 anys de la primera representació a les Coves de l’Espluga.

LA NOTÍCIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Impacte a ràdio, televisions, premsa i digitals

L’Espluga FM Ràdio: S’obren les inscripcions al Pessebre de l’Espluga per als figurants i equips de treball

Tarragona Digital: El pessebre vivent de l’Espluga de Francolí obre inscripcions pel muntatge i les representacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: