Renovació del portal web del Pessebre Vivent de l’Espluga

Pas endavant en la difusió del Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí com a esdeveniment d’especial rellevància cultural i turística a la Conca de Barberà. L’entitat organitzadora ha renovat aquesta setmana la pàgina web pessebredelespluga.com, convertint-la en un nou espai de serveis turístics, culturals i d’informació sobre les representacions nadalenques i tot el que l’envolten.

L’espai serà molt més dinàmic i actiu durant tot l’any, ja que s’hi publicaran les notícies de les activitats que desenvolupa l’Associació del Pessebre Vivent més enllà de les representacions biennals. Sobretot, però, el web vol ser un punt de trobada dels visitants que cada dos anys, al voltant de Nadal, vulguin endinsar-se a la història del Nadal mitjançant un recorregut amb fidel recreació històrica i figures humanes estàtiques.

Al nou portal s’hi pot descobrir alguns detalls del recorregut d’aquest any

Informació d’accessos, venda d’entrades i serveis turístics

El web s’ha actualitzat incorporant un complert espai de recomanacions sobre com arribar i accedir al recorregut del Pessebre Vivent, especialment per les persones amb mobilitat reduïda o infants. També sobre les zones on aparcar, el punt de venda d’entrades i els carrers per accedir al recorregut, al centre històric de l’Espluga de Francolí.

Part de les recomanacions per accedir al Pessebre Vivent que es troben al nou web

El nou portal ha ampliat i millorat l’espai destinat a l’entorn i als atractius turístics vinculats al Pessebre Vivent, especialment les visites als dos antics nuclis medievals de l’Espluga, la Ruta Templera i Hospitalera, les Coves de l’Espluga, el Monestir de Poblet o el Montblanc Medieval. També s’hi ofereix un enllaç als llocs on menjar, dormir o adquirir productes locals.

Història i fotografies des de 1964

L’Espluga és un dels municipis amb més història vinculada als pessebres vivents a Catalunya. Per això, el renovat web pessebredelespluga.com ho ha tingut en compte amb un recull de les imatges de vídeo i fotografies de les representacions des de 1964 al Casal de l’Espluga, la Cova de la Font Major, l’Escola Vedruna i des de 2009 al centre històric. A més, s’ha fet un recull audiovisual a l’espai MÈDIA, amb els vídeos de les diverses representacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: