Segona convocatòria d’inscripcions: busquem figurants i gent d’atenció al visitant

S’obra la segona tanda d’inscripcions a les representacions d’aquest 2019, amb l’objectiu d’arribar als 150 figurants per tal de poder incloure totes les figures estàtiques en un any important pel que fa a l’estrena de noves escenes.

Falten armats, jueus, pastors i mercaders

Com és habitual, hi ha diverses figures que costen més d’assignar perquè han de complir una sèrie de requisits, com és el cas dels personatges masculins. La nova campanya d’inscripcions té per objectiu, per exemple, aconseguir nous figurants per fer d’armat -almenys 6-, o el grup de jueus de la sinagoga -entre 3 i 5- que enguany estrena ubicació.

A banda d’aquests personatges específics però, queden encara una trentena de places de pastors o pastores, mercaders, menestrals o figures de poble per assignar.

Enguany les inscripcions es van obrir per primer cop mig any abans de les representacions, amb un resultat d’inscripció prèvia per sobre de les previsions, amb una vuitantena de figures que ja van poder ser assignades aquest estiu. Ara, l’organització obre la segona convocatòria en les dates habituals de cada bianualitat. Enguany el Pessebre Vivent de l’Espluga es representarà del 26 al 29 de desembre al centre històric del municipi.

Personal de suport

A banda, també s’obren les inscripcions per tot l’equip de servei d’ordre, venda i recollida d’entrades, acompanyament a persones amb mobilitat reduïda i atenció al visitant. Les inscripcions ja es poden fer a www.pessebredelespluga.com fins el 3 de novembre, encara que restaran obertes a noves incorporacions fins dies abans de les representacions.

Muntatge del Pessebre Vivent, aquest octubre, al carrer dels Penitents. (Foto: Xavier Lozano)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: