L’ESPLUGA MANTÉ LA SEVA REPRESENTACIÓ A LA NOVA JUNTA DE LA FEDERACIÓ DE PESSEBRES VIVENTS

L’espluguina Núria Giné, secretària del Pessebre Vivent de l’Espluga seguirà com a membre de la Junta de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, renovada el diumenge 8 de març a Peralada. En les properes setmanes es delegaran els nous càrrecs directius, després del comiat del fins ara president, Jordi Filella, i els membres de junta Mariona Estarriola (Pessebre Vivent de Fontcoberta), Miquel Haro (de Pessebre Vivent de Navata) i Joan Carles Casado (Pessebre Vivent de Corró d’Avall).

La Junta sortint, de la qual ja formava part l’espluguina Núria Giné

A la nova Junta aprovada per l’assemblea General dels Pessebres Vivents catalans s’hi han sumat el Pessebre Vivent Del Pont Llarg de Manresa, el de Sant Feliu de Llobregat (Calaix de Sastre), el Pessebre Vivent de Brunyola i el de Sant Quintí de Mediona.

Fotografia de grup a Peralada, dels Pessebres Vivents de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: