L’espluguina Núria Giné, nova tresorera de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya

La nova Junta de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, renovada el passat 8 de març a l’Assemblea General a Peralada -que va prendre possessió de forma telemàtica el 22 de maig- ha anunciat aquest 6 de juny el repartiment de càrrecs i funcions entre els diferents representants dels territoris i pessebres catalans, entre els quals es troba el de l’Espluga de Francolí. L’espluguina Núria Giné, que ja formava part de la Junta des del 2018 com a vocal, ha estat nomenada tresorera de l’agrupació nacional. Giné és secretària de l’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga des del 2016, i forma part d’una família implicada als pessebres vivents de l’Espluga des de la Cova de la Font Major, el 1967.

El nou secretari, José Antonio Díaz, la nova presidenta M. Àngels Serentill, amb la vicepresidenta Lordes Serra, la tresorera Núria Giné i el secretari extern Joan Lorenzo, el 8 de març a Peralada.

A banda de Núria, també s’estrenen amb càrrec a la Junta de la Federació la nova presidenta, M. Àngels Serentill, del Pessebre Vivent del Pont Llarg de Manresa; Lourdes Serra és la nova vicepresidenta, procedent del Pessebre Vivent de Brunyola. Joan Lorenzo -del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat, i que ja formava part de l’anterior Junta, és el nou secretari extern, mentre José Antonio Díaz s’incorpora com a secretari intern, procedent del Pessebre Vivent de Sant Quintí de Mediona.

La nova presidenta s’ha dirigit a tots els Pessebres Vivents mitjançant una carta de presentació en la qual assumeix el càrrec “conscient de la responsabilitat que comporta, però amb molta satisfacció per poder representar a tots els Pessebres de Catalunya i molt contenta de formar part d’una Junta amb un equip de gent competent, il·lusionada i amb ganes de treballar plegats pel bé i l’impuls dels Pessebres Vivents de Catalunya”.

One thought on “L’espluguina Núria Giné, nova tresorera de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: