Acte d’inici d’una temporada atípica de Pessebres i Pastorets

Aquest dissabte 28 de novembre el Pessebre Vivent de l’Espluga i els Pastorets de l’Espluga han participat de forma virtual a l’acte insòlit d’inici de la temporada de Nadal de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, la Coordinadora de Pastorets de Catalunya i la Federació Catalana de Pessebristes en el qual han intervingut els presidents de les tres agrupacions. El més destacat ha estat però la participació des de Brusel·les de l’exconseller de Cultura a l’exili, Lluís Puig, director de promoció internacional de Cultura Popular, a més d’Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya. L’acte s’ha retransmès en directe pel canal Pessebres Vivents TV.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: