El Pessebre de l’Espluga, al comiat i acte d’agraïment a Mn. Marcus Vinicius per la seva dedicació a la vila

Ahir el @PessebreEspluga va voler ser present a l’acte de comiat i d’agraïment a Mn. Marcus V. Teixeiria per la seva dedicació des del 2017 com a rector de l’Espluga. Gràcies per tot i molta sort! @esglesiatgn @ajtlespluga

Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí

L’Associació del Pessebre Vivent de l’Espluga va sumar-se aquest divendres 1 d’octubre de 2021 a l’acte de comiat que l’Ajuntament de l’Espluga i la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel van dedicar a Mn. Marcus Vinicius Teixeira Araujo, en agraïment per la seva dedicació activa, propera, oberta i generosa al municipi. Mn. Marcus ha estat destinat per l’Arquebisbat de Tarragona a les parròquies de Sant Joan, Santa Clara i Sant Pere de la ciutat de Tarragona després de quatre anys a les parròquies de l’Espluga, Vimbodí i Vallclara. El rector ha destacat per la seva peculiar implicació amb el teixit cultural i associatiu de la vila, en especial per la seva participació com a figurant del Pessebre de l’Espluga i com a actor dels Pastorets de l’Espluga interpretant el paper de sant Josep els anys 2017, 2018 i 2019.

Mn. Marcus Vinicius interpretant a sant Josep al Pessebre Vivent de 2017…

View original post 499 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: