Melcior, Gaspar i Baltasar, rebuts de nou pel pessebre infantil

Els Reis d’Orient han estat rebuts, novament, pel pessebre vivent infantil organitzat pel Pessebre de l’Espluga i la Parròquia de Sant Miquel al pòrtic de migjorn de l’església vella aquest 5 de gener. En aquesta ocasió, l’escena de l’Epifania s’ha representat sobre un petit escenari per alguns dels figurants més petits del Pessebre Vivent de l’Espluga, que han recreat les figures de Josep, Maria, l’àngel i els pastors. Melcior, Gaspar i Baltasar han fet la seva habitual ofrena a l’infant Jesús, acompanyats del rector de la Parròquia, Mn. Antonio Rosario, en record de l’or, l’encens i la mirra que van portar a l’infant, segons els Evangelis. L’adoració va acompanyar-se del repic de les campanes de l’església nova de Sant Miquel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: